Derută: O primăriță îl susține pe candidatul USL, dar și pe cel al ARD

deruta
deruta

Votanții comunei dâmbovițene Cornățelu, dar și candidații pentru alegerile parlamentare din respectivul colegiu sunt bulversați de atitudinea indecisă a primăriței care apare  atât pe afișele electorale ale ARD, cât și pe cele ale USL, potrivit România TV.

Primăriţa din Cornăţelu, judeţul Dâmboviţa, Floarea Rădulescu este indecisă și joacă la două capete în campania electorală. Faptul este confirmat de prezența primăriței atât pe afișele electorale ale candidatului ARD, Iancu Caracota, fost prefect al judeţului Dâmboviţa, dar și pe banerele USL, alături de candidatul Uniunii, Georgică Dumitru.

Mai mult, Georgică Dumitru, aspirant la un fotoliu de deputat din partea USL, a declarat că doamna primar Cornelia Rădulescu a urcat alături de el pe scenă şi şi-a declarat dragostea pentru Uniunea Social-Liberală.

Întrebată de reporteri pe cine susține la alegerile parlamentare din 9 decembrie, primărița comunei Cornățelu a răspuns: "Cu cine trebuie", fără a preciza însă despre ce formațiune politică este vorba.

Atitudinea indecisă a primăriței nu i-a derutat doar pe candidați, ci și localnicii sunt bulversați când văd imaginea Floarei Rădulescu pe toate afișele electorale din comuna lor, indiferent de culoarea politică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel