Guvernul Orban, ”închis pentru inventar”. Huc: Astfel de derapaje trebuie stopate

Guvernul Orban și-a intrat ”în pâine” de foarte puțin timp, însă controversele privind primele măsuri luate sau anunțate nu nu au așteptat mult ca să apară.

Jurnalistul Marius Huc a postat pe Facebook un mesaj exemplificator pentru cel puțin aparenta degringoladă a Guvernului Orban din aceste zile:

”Oare la guvern nu se poate pune plăcuța aia cu "închis pentru inventar"? Nici nu au venit bine liberalii că apar din senin semne nasoale. Mâine - poimâine să ne așteptăm ca Euro să atingă cea mai mare valoare din istorie, raportat la moneda națională. Azi leul a schelălăit puternic, milioane de români cu rate în euro s-au încruntat. Aparent, nu există niciun motiv în economie să se întâmple asta. Și ajungem iar la comunicarea cu bâta în baltă. "Au devalizat bugetul, nu sunt bani de pensii și salarii", spuneau liberalii cu câteva zile înainte. "Sunt bani de pensii și salarii", spun aceiași liberali ajunși la guvernare. "Vom introduce o nouă taxa de prima înmatriculare", spune noul premier. "Nu vom introduce o taxa de prima înmatriculare", s-a auzit peste câteva zile... Și exemplele continuă.

Disperat, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, spune că economia României e stabilă, nu sunt probleme! Astfel de derapaje de comunicare trebuie stopate. Nu că pe vremea cealaltă era altfel. Vă amintiți de Orlando de la discotecă, cu siguranță. Dar... Mai sunt 10 zile până la turul II. Aruncați astfel de vorbe în continuare și vă veți întreba ca în turul I, cum se face că în câteva zile, Iohannis a scăzut de la 44 la sută în sondaje la 36 la sută în real. Mai bine cereți-i lui să va împrumute cartea favorită. Aia a lui Gârleanu, "Din lumea celor care nu cuvântă". Conspectați și învățați. Altfel, asemenea ca la USR, după turul II o veți auzi pe răvășitoare cum va grătuleaza cu un cuvânt nașpa, care începe cu "c" și se termină în "acați"! Și încă ceva, dacă o țineți tot așa, estimez că în februarie PNL va fi pe locul 2 în sondaje.”  scris Marius Huc pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel