Deputatul Steluța Cătăniciu, conflict de interese. Decizia Curții Supreme

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, ca nefondată, contestaţia în anulare depusă de Steluţa Cătăniciu, deputat ALDE, prin care aceasta solicita anularea deciziei instanţei prin care a fost declarată în conflict de interese în materie administrativă. 

Decizia este definitivă. 

Steluţa Cătăniciu a introdus în instanţă o contestaţie în anulare, care este o cale extraordinară de atac, după ce, în noiembrie 2015, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărât că ea a încălcat regimul juridic privind conflictul de interese în materie administrativă. 

În martie 2013, Agenţia Naţională de Integritate a stabilit că Steluţa Cătăniciu, la acea vreme deputat PNL, a încălcat regimul juridic privind conflictul de interese în materie administrativă, pe vremea când era consilier local în Cluj Napoca, deoarece a participat la adoptarea unei hotărâri în favoarea unei societăţi unde avea un interes patrimonial. 

Potrivit ANI, în calitate de consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca, Steluţa Cătăniciu a participat, la data de 7 aprilie 2009, la procesul de deliberare şi adoptare a Hotărârii Consiliului Local privind prelungirea contractului de asociere pentru spaţiu cu altă destinaţie a Societăţii Cooperativa Meşteşugărească Foto Optica din Cluj-Napoca. 

Steluţa Cătăniciu a reprezentat în instanţă interesele Societăţii Cooperativa Meşteşugărească Foto Optica din Cluj-Napoca în litigiul avut cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, prin contracte de asistenţă juridică încheiate la data de 22 aprilie 2008 şi 5 mai 2009, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel