EXCLUSIV  Deputatul Remus Borza s-a înscris în PSD

Deputatul Remus Borza
Deputatul Remus Borza

Deputatul Remus Borza, numit săptămâna trecută consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă pe probleme economice, reformă şi fiscalitate, s-a înscris în PSD. Informația a fost confirmată de Remus Borza pentru DCNEWS.RO.

Deputatul Remus Borza a fost numit, săptămâna trecută, consilier onorific al premierului României pe probleme economice, reformă şi fiscalitate.

„Se acordă domnului Remus Adrian Borza calitatea de consilier onorific al prim-ministrului pe probleme economice, reformă şi fiscalitate. Activitatea domnului Remus Adrian Borza este neremunerată", se arată în decizia publicată joi în Monitorul Oficial nr. 429.

VEZI ȘI: Eșecul PSD și șansa lui Dăncilă. Borza spune planul lui Iohannis, PNL și USR: de unde vine surpriza


„Era firesc, odată ce am acceptat să fiu consilierul onorific, neremunerat al premierului, să încerc să aduc o parte din expertiza mea economică, acumulată în vreo 25 de ani de activitate, să o transfer şi asupra partidului. Nu îmi doresc nicio funcţie, nu o să mai candidez pentru un nou mandat de parlamentar, nu vizez nicio funcţie de ministru sau membru al Cabinetului”, a spus Remus Borza, adăugând: „O fac de o manieră absolut dezinteresată, o fac voluntar, neremunerat, e oarecum un sentiment de solidaritate faţă de un partid care a făcut şi lucruri bune pentru ţară, şi chiar nu merită să fie înfierat cu atâta mânie proletară”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel