Cătălin Rădulescu, verificat de polițiști. Deputatul PSD a rămas fără permis de port-armă

Cătălin Rădulescu
Cătălin Rădulescu

Declarațiile făcute de Cătălin Rădulescu cu privire la arma AKM pe care o are și o poate folosi inclusiv pe stradă i-au făcut rău, nu doar în PSD. 

Cătălin Rădulescu a rămas fără permisul de port-armă, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, scrie Agepres, care citează surse judiciare. 

Aceleași surse spun că deputatul PSD s-a prezentat vineri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, iar ulterior au fost efectuate verificări inclusiv la locul de deţinere a armelor.

Poliţiştii din Argeş s-au sesizat din oficiu şi au anunţat, pe 14 martie, că fac verificări cu privire la respectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce Cătălin Rădulescu a afirmat că deţine o armă letală. De asemenea, Parchetul General s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburare a liniştii şi ordinii publice, în urma declaraţiilor făcute de deputatul Cătălin Rădulescu.

Declarație cu ”prejudiciu”

Deputatul PSD de Argeș a declarat, într-un interviu pentru Adevărul: ”Dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să schimbe statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat! Imediat! Dar pot să ies unde vreau eu, dacă mă apucă vreo nebunie, pot să ies să trag unde vreau eu, e riscul meu şi hotărârea mea”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel