Deputatul PDL de Timiş, Marius Dugulescu, s-a înscris în PNL

Încă o demisie din rândul PDL. Deputatul de Timiş, Marius Dugulescu, s-a înscris în PNL, anunţul fiind făcut, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Timişoara, în prezenţa liderilor PNL Crin Antonescu, Dan Radu Ruşanu, Sorin Frunzăverde şi a candidatului liberal la Primărie, Nicolae Robu.

Liderul PNL Crin Antonescu a admis miercuri că a avut o "discuţie privată" cu deputatul PDL Marius Dugulescu, neprecizând despre ce a fost vorba.

"Am ajuns la concluzia că dreapta în România poate fi cladită doar în PNL, cu oameni care nu promovează afaceri în folosul lor. Am considerat întotdeauna că un politician trebuie să fie modest şi să aiba responsabilitate, atât din partea oamenilor, cât şi din partea lui Dumnezeu. Nu am interese personale, nu am afaceri, vreau să fac politică în continuare în interesul cetăţeanului, atât timp cât oamenii vor dori, atât timp cât oamenii mă vor alege. Sunt mândru că sunt timişorean şi cred că Timisoara are nevoie de un alt primar. Sunt aici să îl susţin pe Nicolae Robu pentru funcţia de primar pentru că am văzut treaba bună pe care a facut-o la Politehnică şi mi-aş dori ca Timisoara să se transforme la fel", a declarat Dugulescu. El a mai spus că are încredere în Crin Antonescu, în echipa PNL din Timiş şi în Sorin Frunzaverde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel