Calimente, primul pe lista ALDE Arad pentru Camera Deputaţilor

Delegaţia permanentă a ALDE Arad a decis desemnarea deputatului Mihăiţă Calimente, liderul ALDE Arad, drept ocupant al primului loc al listei de candidaţi pentru Camera Deputaţilor, în vreme ce pe primul loc al listei pentru Senatul României, a fost desemnat Florin Galiş, liderului Organizaţiei municipale Arad. 

ALDE Arad se va prezenta la alegerile parlamentare din 11 decembrie cu liste complete, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat, a declarat, vineri, Mihăiţă Calimente pentru Agerpres.

Pe de altă parte, liderul ALDE Arad a precizat că listele trebuie aprobate de către conducerea centrală, respectiv Comisia de fuziune, condusă de către cei doi copreşedinţi, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, listele de candidaturi urmând să fie depuse până în data de 27 octombrie.

Potrivit lui Mihăiţă Calimente, ALDE Arad a trimis deja la Bucureşti o listă cu 6.000 de semnături, obiectivul organizaţiei fiind acela ca până la finalul campaniei de strângere de semnături, numărul acestora să crească până la 10.000. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel