Deputatul Florin Secară, candidat la șefia PDL Vrancea

secara
secara

Deputatul PDL Florin Secară a anunţat, joi, că va candida la şefia filialei Vrancea, al cărei lider interimar este Costică Neaţă, fost director al Direcţiei Judeţene Agricole, după ce Alin Trăşculescu a demisionat ca urmare a dosarului de corupţie.

"Anunţ intenţia, transparentă şi legitimă, de a candida pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Vrancea a Partidului Democrat Liberal şi de a stimula, în perioada următoare, o vie dezbatere internă", afirmă Secară într-un comunicat de presă.

 Acesta susţine că adversarul său politic este şi va rămâne USL, "cea mai mare înşelătorie politică pe care o mână de lideri corupţi şi partidele lor ancorate în trecut au putut-o oferi României".

 Florin Secară spune că a decis să candideze pentru ocuparea funcţiei de preşedinte deoarece actualul Birou Permanent Judeţean al PDL poate fi îmbunătăţit.

 Săptămâna viitoare, la Focşani este aşteptat preşedintrele PDL, Vasile Blaga, pentru o analiză a rezultatelor obţinute la ultimele alegeri de către organizaţia judeţeană Vrancea şi pentru stabilirea unui calendar de alegeri în filială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel