Deputatul Florea: Demisionez din ALDE împreună cu mare parte din organizaţia sector 6

Daniel Constantin
Daniel Constantin

Deputatul Damian Florea a anunţat miercuri că demisionează din ALDE împreună cu mare parte a organizaţiei Sector 6 şi că îl urmează pe Daniel Constantin.

În urma deciziei Biroului Politic Executiv al ALDE de a propune excluderea deputatului Damian Florea din partid, organizaţia ALDE Sector 6 împreună cu organizaţia de tineret a decis să demisioneze astăzi din partid. Astfel, au demisionat din organizaţia de sector Cătălin Goagă, Dolghi Mariana, Gina Isvoranu, Adela Alexe, Cristian Toader, Cristi Floareş, cărora li s-au alăturat mai mulţi colegi, inclusiv organizaţia de tineret ALDE sector 6. Potrivit demisionarilor, aceştia şi-au manifestat deja adeziunea pentru proiectul politic anunţat de fostul co-preşedinte ALDE, Daniel Constantin.

'Ce se întâmplă astăzi în ALDE întrece orice imaginaţie, este o politică a epurărilor, o politică făcută numai de dragul funcţiilor. Nu am crezut niciodată că vom ajunge în această situaţie, în care abuzul şi minciunile conducerii să ia locul consensului. Vrem să facem politică în continuare, o vom face alături de Daniel Constantin pentru că noi credem că rostul unui partid politic este să dezbată intern şi să găsească soluţii la problemele cu care se confruntă cetăţenii, nu doar aici la Bucureşti ci în întreaga ţară. ALDE a eşuat lamentabil pe scena politică, după alegerile parlamentare. Drumurile noastre se despart astăzi în mod definitiv pentru că nu vrem să fim parte a abuzului. Mergem mai departe alături de Damian Florea şi de oamenii de bună factură din ALDE, într-un nou episod politic', susţin demisionarii într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel