Deputatul Drăghici, mesaj emoționant după ce a fost găsit nevinovat

Deputatul PSD Mircea Drăghici a reacționat după ce a fost declarat nevinovat, DNA ajungând să fie înfrântă, din nou, în instanță.

Dreptatea a învins astăzi în cazul lui Mircea Drăghici. Din fericire, deputatul PSD se poate bucura de victorie, dar nu la fel pot face și alți oameni din dosar care s-au stins înainte de vreme. Doi dintre colegii săi au plecat din această lume fără a încheia lupta cu statul paralel.

FAPTA NU EXISTĂ

”Astăzi înțeleg cu adevărat marele privilegiu care mi-a fost dăruit: de a avea, în lungul răstimp al ultimilor 10 ani de luptă și de căutare a dreptății, oameni excepționali lângă mine.

Avocații Florin Surghie și Alexandru Morărescu - profesioniști desăvârșiți și oameni de înaltă calitate, alături de Pop Tonel, Alice Drăghici și Florin Durgheu. Judecătorii Horia Valentin Șelaru, Francisca Vasile și Daniel Grădinaru, care au avut curajul de a spune "FAPTA NU EXISTĂ", arătând imparțialitate și rezistență la presiuni mediatice și intervenții puternice din umbră. Primarii care au avut tăria să creadă și să nu ne lase să uităm că, la final, ne vom găsi dreptatea.

Cei doi colegi de partid care au plecat din această lume fără a încheia lupta cu statul paralel.

Și oamenii dragi, care au așteptat îndelung această zi, ce din păcate nu a mai venit pentru ei. Sunt liniștit, însă - cred că, deși nu mai sunt acum lângă noi, au aflat această veste acolo, sus.

Pot doar să vă spun, tuturor, MULȚUMESC! Astăzi este o zi de imensă bucurie, pe care o împărtășesc cu voi... cu gândul la tatăl meu care a plecat întrebându-mă: ce au aceștia cu tine tată, că eu știu ce am crescut?”, a fost mesajul lui Mircea Drăghici, deputat PSD.

DNA a fost înfrântă, din nou, în instanță, după ce Curtea Supremă a decis că doi politicieni din lotul primarilor sunt nevinovați de fapte de corupție.

Deputatul PSD Mircea Drăghici şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş Constantin Nicolescu au fost achitaţi miercuri de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul în care sunt judecaţi pentru fapte de corupţie alături de 38 de primari şi viceprimari de comune, un fost director executiv al Agenţiei de Implementare a Proiectelor Argeş şi două angajate ale unei firme de consultanţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel