Deputatul Derzsi Akos, pe lista neoficială a UDMR pentru funcţia de ministru al Sănătăţii

derzsi-akos
derzsi-akos

Deputatul UDMR Derzsi Akos a declarat, sâmbătă, că a fost propus, neoficial, în cadrul Uniunii pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, însă, în cazul în care propunerea va deveni oficială, este tentat să decline oferta, din cauza subfinanţării domeniului sănătăţii.

"Dacă voi fi propus în mod oficial, mult mai probabil este să refuz decât să accept nominalizarea. Motivul meu constă în condiţiile precare, adică finanţarea sănătăţii, care este mult sub necesar", a declarat Derzsi Akos, al cărui nume a fost vehiculat în presă ca posibil înlocuitor al lui Cseke Attila pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, informează Mediafax

Pe de altă parte, şedinţa Consiliului Operativ al UDMR Bihor, care era programată sâmbătă şi la care urma să fie stabilită o propunere pentru portofoliul vacant de la Ministerul Sănătăţii a fost amânată pentru duminică.

Preşedintele executiv al UDMR Bihor, Szabo Odon, a declarat că motivul pentru care şedinţa a fost amânată este că reprezentanţii organizaţiei doresc ca, înainte să ia o decizie, să îl asculte pe ministrul demisionar Cseke Attila, care sâmbătă nu ajunsese încă la Oradea.

UDMR Bihor urma să înainteze conducerii centrale, în urma şedinţei, o propunere în privinţa postului rămas vacant la Ministerul Sănătăţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel