Deputatul Daniel Oajdea s-a înscris în partidul lui Dan Diaconescu

oajdea_980db0d74f
oajdea_980db0d74f

Deputatul Daniel Oajdea a anunţat, joi, că a decis să intre în PP-DD. Decizia parlamentarului ieşean este luată după ce, în noiembrie, 2011, acesta a fost exclus din PDL, pe motiv că a adus grave prejudicii de imagine partidului.

"M-am hotărât să intru în PP-DD pentru că aici nu-mi este restricționată libertatea de exprimare. Acest partid nu a mai fost la guvernare și nu a dezamăgit. Legea electorală a fost concepută de partide pentru partide. Independenţii sunt în mod clar dezavantajaţi de lege şi, în practică, nu li se asigură nici măcar securitatea votului. Este limpede că, fără o echipă în spate, unui politician îi este aproape imposibil să schimbe ceva în bine", şi-a justificat Oajdea pe blog decizia de a intra în partidul lui Dan Diaconescu.

Deputatul ieşean ar putea deveni candidatul PP-DD la primăria Iaşiului, Oajdea exprimându-şi în mai multe rânduri dorinţa de a candida la alegerile locale.

Oajdea a fost exclus din PDL în noiembrie 2011, la cererea filialei din Iaşi, din cauza declaraţiile făcute de acesta la adresa unor lideri ai partidului şi pasivitatea în relaţie cu adversarii politici de la nivel local, potrivit purtătorului de cuvânt al partidului.

Decizia lui Daniel Oajdea face ca partidul lui Dan Diaconescu să devină partid parlamentar.

Citește și:

Odă lui Oajdea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel