Aviz favorabil pentru arestarea lui Gheorghe Coman de la Comisie

Veste șocantă pentru conservatorul Gheorghe Coman. Comisia Juridică a Camerei Deputaților a dat, luni, raport favorabil pentru cererea arestării parlamentarului Gheorghe Coman, acuzat de corupție.

În cadrul ședinței care a început la ora 10:00, membrii Comisie Juridice a Camerei Deputaților au avizat favorabil, cu 13 voturi pentru și o abținere, solicitarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la încuviinţarea arestării preventive a deputatului PC Gheorghe Coman.

La ședință a fost pezent și conservatorul, deputatul fiind chemat să dea explicaţii în legătură cu acuzaţiile procurorilor.

Potrivit antena3.ro, la ieșirea din ședința Comisiei Juridice, Gheorghe Coman a declarat: "El tot insista să îmi dea o sumă de bani, dar eu am refuzat. Ce să fac eu cu 3.000 de lei. Nici măcar un telefon nu puteam să îmi iau!".

Gheorghe Coman a fost prins săptămâna trecută când cerea 3.140 de lei şpagă de la şeful Direcţiei Sanitar Veterinare Buzău, parlamentarul fugind cu maşina după flagrantul organizat de procurorii DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel