Deputat USR, amenințat cu moartea de PSD: Îmi tremurau picioarele

Darius Muresan / 14 sep 2017 / 14:19 Salveaza PDF Comentarii
proteste USR
Descriere foto: proteste USR

Tânărul deputat Iulian Bulai (USR) suține că a primit amenințări din partea lui Florin Manole (PSD).

Deputatul USR a povestit cum înaintea unei ședințe Florin Manole i-a spus că îl va ”executa”. Iulian Bulai s-a speriat, nefiind obișnuit cu asemenea limbaj și a refuzat să înceapă ședința.

„Îmi iau inima în dinți și vă mărturisesc că la sfârșitul lunii iunie, în ultima ședință a Comisiei pentru Egalitate de Șanse, conduceam ședința în calitate de vicepreședinte.Nu am început încă ședința și intră deputatul PSD Florin Manole în sală și după un schimb de replici îmi spune: mă va urmări în toți acești patru ani și mă va executa.

Am văzut negru în fața ochilor și au început să îmi tremure picioarele. Nu sunt obișnuit cu astfel de amenințări și nici cu asemenea limbaj. Am refuzat să încep ședința. Șefa stafului tehnic a intervenit și l-a avertizat pe Manole că dacă mai are asemenea comportament nu îl mai lasă să vină ca supleant la noi în comisie.

Acesta este nivelul lor și acestea sunt riscurile la care ne expunem lucrând în același mediu cu ei. De la tineri la bătrâni, o apă și un pământ. Mi se face sincer frică să mai intru în contact cu acești oameni", a povestit Iulian Bulai, pe Facebook.

[citeste si]


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25