Deputat PSD: Să-mi retragă decorația. Am luptat în Revoluția asta de doi bani

După ce s-a trezit cu mașina vandalizată, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a spus că cineva încearcă astfel să-l intimideze pentru a nu mai vorbi despre ”abuzurile procurorilor”.

"Eu am fost plecat în Israel ca președinte al PSD diaspora, am avut întâlniri cu organizațiile mele în virturea pregătilor pentru alegerile parlamentare. M-am întors marți noaptea. În timpul ăsta, mașina mi-am lăsat-o în același loc în care o las de zece ani pentru că e protecție, e pază. (...) Probabil dacă domnii de la SRI ar fi mai atenți să-i mai protejeze pe politicieni și familiile lor în loc să-i asculte non-stop, ar fi reușit să facă ceva.

M-am trezit ieri pe la 2.00-3.00 după-amiază, mi-am luat bagajele, m-am urcat în mașină și nu m-am uitat, că nu-ți trece prin cap că și se poate întâmpla așa ceva", a zis deputatul PSD.

[citeste si]

Cătălin Rădulescu a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare într-un dosar de corupție. În mod ironic, la un moment dat, acesta a primit interdicție de a părăsi țara.

"E un dosar fără niciun fel de probă, doar cu înregistrări telefonice. Nicăieri în lume nu se mai petrece așa ceva! Eu o să tac cât o să mai tac, dar... Am avocați care au fost procurori generali. Când au văzut ce dosar la comandă mi s-a făcut...

Eu nu dau vina pe nimeni. Eu cred că eu, nebun, m-am trezit noaptea și am tras în mașina mea fără să am pistol, fără să am nimic. Dar îi rog pe cei care vor să țină țara asta democratică să-mi retragă decorația pe care mi-a dat-o președintele Iohannis acum două săptămâni ca luptător cu rol determinant în Revoluția asta de doi bani în care am luptat și să-mi spună și mie cineva cum ajungi după 25 de ani să pățești așa ceva!", a mai comentat Rădulescu la B1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel