Deputat PSD: "Mântuitorii", singurii care profită de pe urma sectelor

psd_nu_e_incantat_de_propunerea_lui_sapunaru_la_transporturi_sustin_surse_social_democrate_101621_1_51898400
psd_nu_e_incantat_de_propunerea_lui_sapunaru_la_transporturi_sustin_surse_social_democrate_101621_1_51898400

Un deputat PSD a subliniat că oamenii ar trebui să înțeleagă că guvernarea nu este o emisiune de manele și trebuie să-și dea votul cu responsabilitate, nu unor secte conduse de mântuitori. Ionuț Vulpescu a dat exemplul PP-DD. 

"Acești falși salvatori confiscă – prin metode care țin de arsenalul manipulării, nu al luptei politice – speranțele unor porțiuni însemnate de electorat, promițând ceea ce nu pot face și ceea ce politica nu poate face niciodată: și anume, o salvare rapidă, imediată chiar, și fără nici un fel de efort din partea alegătorului. Asemeni unor secte, acești oameni (și pseudo-formațiunile pe care le poartă după ei) le spun cetățenilor că tot ce trebuie să facă pentru a atinge paradisul terestru al unei Românii bogate, civilizate și respectate este să le dea lor votul. Și tot ca în cazul acelor secte, singurii care profită de pe urma naivității celor care le dau votul sunt „mântuitorii” și șleahta care vine în urma lor (în frunte, desigur, cu păpușarii care i-au creat)", a scris Ionuț Vulpescu pentru publicația qmagazine.ro.

Deputatul a adăugat: "Există ceva comun în destinul acestor falși salvatori ai națiunii. Toți „mântuitorii”, în loc să unifice – cum a făcut-o singurul Mântuitor adevărat –, fac taman contrariul: scindează și fracturează. Fie formațiunea în sânul cărei se afirmă, fie coaliția care face imprudența să-i coopteze, fie însăși națiunea".

El a mai precizat că "mai există ceva îngrijorător: iresponsabilitatea cetățenilor care le dau votul. Se pare că încă sunt destui oameni care nu înțeleg că guvernarea nu este o emisiune de manele, că necesită o echipă bine pregătită și sudată, că e nevoie de caracter și de tenacitate pentru a face față încercărilor și că nimic nu se poate face fără participarea cetățenilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel