Deputat PSD: Băsescu și Barroso, doi foști

basescu_barroso
basescu_barroso

Un deputat social-democrat a comentat pe pagina sa de socializare în legătură cu recenta vizită pe care președintele Traian Băsescu a întreprins-o recent la Bruxelles, unde s-a întâlnit cu șeful Comisie Europene,  Jose Manuel Durao Barroso, apreciind că sunt "doi foști".

Într-o postare pe Facebook, Ionuț Vulpescu, deputat PSD, susține că "tărăboiul" unor televiziuni ce a vizat  întâlnirea președintelui Băsescu de la Bruxelles cu Jose Manuel Durao Barroso nu a reușit să ascundă electoratului adevărul despre cei doi lideri, dar că un "fâs mai îngrijorător" este recomandarea PPE către Comisia Europeană de monitorizare a guvernului României și a statului de drept.

Iată ce a scris Ionuț Vulpescu pe pagina sa de socializare:

"Tărăboiul făcut de unele televiziuni pe tema vizitei lui Traian Băsescu la Bruxelles și a întâlnirii cu Jose Manuel Durao Barroso, în speranța că ne-am putea lăsa impresionați, nu reușește să ascundă adevărul. Și anume, că e o întâlnire între doi foști. Mandatul dlui Barroso expiră în mai (și se știe 100% că nu va fi reînnoit), iar al lui Traian Băsescu, în cel mai rău caz, în noiembrie. Nici unul nu mai are nimic de oferit, nici Europei, nici românilor.

Un fâs la fel de mare - dar mai îngrijorător, pentru că trădează o mentalitate de Război Rece - e și „apelul” PPE către Comisia Europeană, prin care s-a solicitat acesteia monitorizarea guvernului României și a statului de drept (deși în România nu s-a întâmplat nimic legat de statul de drept, iar guvernul, slavă Domnului!, încă ni-l alegem singuri). Actuala Comisie Europeană își încheie mandatul și nu mai poate decide nimic de anvergură. Cu siguranță, nu ceva atât de scandalos anti-european ca „monitorizarea” cerută de talibanii PPE. Și componența Parlamentului European se va schimba cu siguranță, după cum e posibil și ca stânga să răstoarne, în sfârșit, diktatul PPE în acest for. Diktat care a favorizat instalarea nestingherită a crizei economice în aproape toată Europa, protejându-i numai pe principalii autori ai acesteia, nu pe cetățenii nevinovați".

Președintele Traian Băsescu s-a aflat, vineri, la Bruxelles, unde s-a întâlnit cu președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, discuțiile fiind concentrate pe relaţiile Uniunii Europene cu Republica Moldova, dar și pe chestiuni precum progresele realizate de România în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare sau aderarea la Schengen.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel