Deputat PSD, atac la Baconschi: Caută un partid să îl poarte în cârcă

Teodor Baconschi 1
Teodor Baconschi 1

Un deputat PSD a lansat un atac dur la adresa fostului ministru de Externe, Teodor Baconschi.

[caption id="attachment_332969" align="alignleft" width="310"] Teodor Baconschi[/caption]

Social-democratul Ionuț Vulpescu a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj referitor la fostul democrat-liberal Teodor Baconschi, despre care spune că toată activitatea sa politică s-a desfășurat "nu ÎNTR-UN partid", "ci PE SEAMA unui partid".

Iată întreaga postare a lui Ionuț Vulpescu:

"Domnul Baconschi aleargă după răsplata jertfei patriotice... După ce a organizat votul la Ambasada României din Paris încercând sa fie mai rapid ca Usain Bolt, după ce i-a jignit pe manifestanții din Piața Universității, Teodor Baconschi a început, încet-încet, să capitalizeze consecințele strălucitului său talent politic. Alegătorii din Iași l-au trântit categoric la vot. Anterior, la alegerile interne din PDL pentru funcția de prim-vicepreședinte, ieșise pe un meritoriu loc 5, din 5 candidați: a explicat, atunci, că a fost o competiție acerbă! Acum, mai nou, declară că, deși nu știe încă sub umbrela cărui partid, vrea să candideze la... euro-parlamentare.

I-a scăpat însă porumbelul pe gură: a declarat că încă nu știe „pe seama cărui partid” va candida. Așa a fost toată activitatea sa politică de până acum: nu ÎNTR-UN partid, solidar cu valorile, oamenii, succesele și insuccesele lui, ci PE SEAMA unui partid, adică mereu pentru sine și numai pentru sine, după care, dacă răsplata jertfei patriotice nu vine, ... ura și la gară. Rămas fără coledzi, fosta speranță prezidențială a dreptei se iluzionează acum că va mai găsi un partid care să-l poarte în cârcă. Nu putem decât să-i urăm... succesuri!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel