Deputat PNL: Parlamentul BLOCAT, ședința Comisiei Juridice suspendată. Vremuri absurde

Deputatul PNL Vasile Varga atrage atenția asupra unei situații care riscă să degenereze în România. 

'Activitatea parlamentară este blocată. Şedinţa Comisiei Juridice a fost suspendată. Trăim situaţii absurde. Nu pot fi adoptate peste noapte legi ce pot duce la tensiuni în ţară, fără a fi dezbătute serios şi transparent. Insist pe ceea ce am susţinut şi ieri: interesele ţării nu se negociază. Românii nu pot vota împotriva românilor!', este mesajul postat de Vasile Varga. 

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor nu a mai luat în discuţie, marţi, solicitările de a lucra în paralel cu plenul Comisiile juridică, pentru drepturile omului şi pentru administraţie, secretarul Camerei Ioana Bran precizând că aceste comisii şi-au anulat cererile în acest sens. 

Marţi dimineaţa, membrii Comisiilor juridică, pentru drepturile omului şi administraţie de la Camera Deputaţilor s-au strâns pentru o şedinţă care trebuia să înceapă la ora 10,00 şi în care urma să se dezbată proiectul de lege depus de UDMR care prevede scăderea pragului de la 20% la 10% în cazul numărului de persoane aparţinând minorităţilor naţionale dintr-o localitate necesar pentru ca autorităţile să asigure folosirea limbii materne. 

Şedinţa nu a putut să înceapă deoarece nu avea aprobarea Biroului permanent să lucreze în paralel cu plenul, iar şedinţa conducerii Camerei, programata la ora 9,30, nu a început nici ea la ora stabilită, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel