Deputați, scrisoare către Marea Britanie: Cum ar fi ca TVR să prezinte britanicii pedofili și alcoolici?

Trei deputați români au transmis o scrisoare către ambasadorul Marii Britanii cu privire la documentarul Channel 4 anti-românesc. 

Iată scrisoarea parlamentarilor Partidului România Unită către ambasadorul Marii Britanii privind documentarul anti-românesc: 

"Am luat notă cu tristețe și revoltă de documentarul "The Romanians are coming", a cărui difuzare a fost demarată de canalul public de televiziune Channel 4, din Marea Britanie. Acest documentar greșește din toate punctele de vedere cu privire la românii care muncesc și trăiesc în țara dumneavoastră, transformând cazuri izolate în oprobiu generalizat și condamnând astfel o întreagă comunitate care își aduce contribuția în mod cinstit la bunul mers al țării pe care o reprezentați.

Afrontul adus românilor din Marea Britanie trebuie să înceteze imediat, el va încuraja xenofobia și va aduce prejudicii directe cetățenilor români aflați pe teritoriul statului britanic. Vă solicităm de aceea să luați măsurile care se impun pentru oprirea difuzării acestei campanii murdare de presă desfășurate de un post public de televiziune al Marii Britanii, fapt care afectează relațiile dintre țările noastre. Marea Britanie nu poate permite unui post public de televiziune de care este responsabilă să incite la ură și discriminare împotriva românilor aflați pe teritoriul său pentru că își neagă principiile constituente și se transformă într-o țară a urii și a disprețului față de străini.
Vă rog să vă gândiți cum ați reacționa dacă TVR, postul public de televiziune din România, ar începe o campanie de denigrare a cetățenilor britanici de la noi din țară, generalizând cazurile de alcoolism în public și de pedofilie ale câtorva britanici, de care sunt sigur că aveți cunoștință, la a deveni imaginea tuturor cetățenilor Dvs. aflați pe teritoriul României. Documentarul difuzat de Channel 4 face exact același lucru.

Credem că este și în interesul țării Dvs. și al relațiilor bilaterale să demarați procedurile de oprire a acestui documentar care reprezintă tot ce este mai rău în materie de manipulare, informare greșită și denigrare la adresa unei comunități străine aflate pe teritoriul unui alt stat.


Deputat Bogdan Diaconu, Președintele Partidului România Unită
Deputat Virgil Guran, vicepreședinte PRU
Deputat Paul Dumbrăvanu, PRU"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel