Denunțătorul Olguței Vasilescu: Mi-e frică să mă duc la magazin să iau pâine

Petru Becheru, denunţătorul Liei Olguţa Vasilescu, a spus, la ieşirea din sediul DNA, că primarul Craiovei a transformat instituţiile subordonate în structuri 'de tip mafiot' cu care face presiuni asupra martorilor.

'Când vezi sute de oameni că te ameninţă, că te jignesc, nu are cum să nu ţi se facă teamă. Mie mi-e frică şi să ies din bloc şi să mă duc la magazin să iau pâine. Doamna Olguţa este o persoană foarte influentă în Craiova şi şi-a transformat instituţiile subordonate în structuri de tip mafiot, cu care face presiuni asupra martorilor, din bugetele cărora plăteşte diferite site-uri să ne atace, prin care instigă lumea să se facă denunţuri mincinoase împotriva noastră. Profit de această ocazie să solicit din nou demisia doamnei Lia Olguţa Vasilescu din funcţia de primar al Craiovei', a spus Becheru.

[citeste si]

Petru Becheru este preşedintele unei Asociaţii de proprietari din municipiul Craiova. Avocatul lui Becheru a spus că în cadrul audierilor au fost clarificate câteva aspecte legate de plângerile clientului său, fiind discutate anumite chestiuni tehnice cu procurorul de caz, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel