Urmărește emisiunea live


Dennis Man, dorit de un club calificat în sferturile Champions League

Dennis Man este dintre cei mai curtaţi jucători din Liga 1. 

Tuttomercatoweb scrie că Sampdoria şi Atalanta sunt cluburile interesate de Man. FCSB cere 18 milioane de euro în schimbul jucătorului. Atacantul celor de la FCSB, Dennis Man, este pe lista a două cluburi din Serie A. Dennis Man continuă să fie unul dintre cei mai curtaţi jucători români. Jucătorul celor de la FCSB poate să ajungă în Serie A în această vară. Italienii de la Tuttomercatoweb scriu că Sampdoria şi Atalanta sunt interesate de transferul lui Man.

„A atras deja atenţia multor cluburi europene. Încă de acum 2 ani erau cluburi italiene interesate de el, dar acum a căpătat experienţă şi e luat cu adevărat în serios" scriu italienii despre interesul celor două cluburi.

Atalanta a fost revelaţia acestui sezon de UEFA Champions League, reuşind să se califice deja în sferturile competiţiei după ce a eliminat-o pe Valencia. Astfel, aceştia par în pole position pentru Man, în condiţiile în care cei de la FCSB solicită o sumă importantă pentru jucător, 18 milioane de euro. O condiţie însă pentru ca Man să ajungă la Atalanta este ca echipa din Bergamo să vândă unul dintre jucătorii importanţi în această vară, mai scriu italienii, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel