Denise Rifai: Este Rareș Bogdan șarpele pe care l-ați crescut în partid? Ludovic Orban: Era crescut deja!

foto DCNews Crișan Andreescu
foto DCNews Crișan Andreescu

Ludovic Orban a spus că s-a simțit nedreptățit de acțiunile lui Rareș Bogdan, pus cap de listă PNL pentru europarlamentare.

”Dar nu l-am crescut eu, că era crescut” a spus Ludovic Orban, întrebat de Denise Rifai dacă ”Este Rareș Bogdan șarpele pe care l-ați crescut în partid?”.

Președintele PNL a afirmat că au luat decizia de a-l pune pe Rareș Bogdan cap de listă la europarlamentare pentru că ”era greu să găsim un lider în interiorul partidului care să aibă notorietate, încredere și intenție de vot astfel încât să poată să tragă lista”. Ludovic Orban a adăugat că, în urma cercetărilor sociologice, ”Rareș Bogdan a corespuns, a fost foarte apropiat de ceea ce ne-am dorit, iar decizia ca el să fie candidat pe prima poziție pe lista PNL a fost o decizie corectă. Am câștigat alegerile pentru Parlamentul European, de asemenea am fost alături de președintele României, care a obținut un scor zdrobitor la referendumul pentru justiție, ulterior, l-am sprijinit pe Rareș Bogdan pentru funcția de prim-vicepreședinte”. 

”Nu mă așteptam, dar viața merge înainte”

”Faptul că are niște opinii e dreptul lui” a mai precizat liderul PNL, adăugând că ”faptul că exprimă public astfel de puncte de vedere critice nu este corect din punct de vedere democratic, statutar și nu este normal să-ți ataci un coleg de partid care s-a purtat frumos cu tine și te-a susținut”. Întrebat dacă s-a simțit jignit, Ludovic Orban a răspuns: ”Nedreptățit aș spune, chiar am fost foarte neplăcut surprins, nu mă așteptam, dar viața merge înainte”. El a mai spus că este ”opusul unui lider autoritar” și că toată lumea îl întreabă de ce este ”așa de diplomat, de iertător”. 

Vezi și: Cîțu i-a dat oamenii lui Orban afară din Guvern. Liderul PNL recunoaște: ”M-a surprins în mod neplăcut”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel