Denis Alibec, ofertă de 10 milioane euro. Gigi Becali: Îl dau acum!

Denis Alibec primește în continuare oferte din partea echipelor din străinătate. Gigi Becali spune că așteaptă o propunere de 10 milioane de euro, de la un club care și-ar permite să îi plătească jucătorului un salariu de aproximativ 1,5 milioane de euro.

"Și ieri (n.r. marți, 17 octombrie) am primit un telefon ca să se intereseze de el (n.r. de transferul lui Denis Alibec), de la o altă echipă. Pe ăia nu îi interesează, l-au văzut și nici nu știu, au zis că dacă a dat un picior unei uși, nu e mare lucru. Îi interesează jucătorul Alibec, poate spun că face așa dacă ia 20.000 de euro lună și că, dacă are 1,5 milioane de euro pe an la ei, poate se comportă altfel. Probabil au alte metode de antrenament sau educație fotbalistică. Nu e mare lucru ce a făcut, până la urmă", a spus Gigi Becali, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"Acum o săptămână a sunat un impresar care a stat 6 ore la birou ca să facă transferul în Anglia a fost ultima zi și nu s-a putut. A zis că pe 9 noiembrie revine cu oferta de 10 milioane", a mai spus omul de afaceri.

"Acum, îl dau pe 10 milioane. Ca să îl dau, el trebuie să joace meciul cu Be'er Sheva de acasă. Dică o să îl primească; are mână liberă, dar cred că are înțelepciunea să facă ce trebuie. Ce facem, aruncăm 10 milioane pe foc? Dacă nu joacă cu Be'er Sheva, o să îl impun eu! Dacă nu joacă la București, cu Hapoel, îl iau eu de mână și o să îl bag pe teren, îl prezint arbitrilor. Îmi bat joc de 10 milioane, ce, sunt tâmpit?", a mai precizat patronul de la FCSB.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel