Demiteri Carmen Dan. Marius Pieleanu: Sunt ȘOCAT. Este ÎNGROZITOR

Marius Pieleanu s-a arătat șocat de faptul că testările psihologice folosite de Poliția Română nu sunt omologate. Sociologul a criticat și atitudinea ministrului Carmen Dan care ar fi trebuit să "ordone, nu să roage lumea". 

"Noi am trecut ușor peste o informație extrem de gravă: Testările psihologice realizate pe angajații Ministerului de Interne nu sunt omologate. Asta înseamnă că nu au licență. Nu sunt valide. Este îngrozitor ceea ce aud. În mod normal, de acum 10 minute, trebuia să se suspende toată activitatea de testare psihologică în cadrul Ministerului de Interne până la intrarea în legalitate. Sunt șocat că nici Colegiul Psihologilor care tace de patru zile nu are o opinie. Testările psihologice nu identifică patologii psihice, atenție. Este o disciplină care se cheamă psihiatrie, care se ocupă cu așa ceva," a spus Marius Pieleanu la Antena 3.

Sociologul spune de asemenea că este supărat pe atitudinea ministrului Carmen Dan. 

"Un ministru de Interne nu roagă, ci ordonă și dispune. Nu lasă la latitudine, nu sugerează. Eu ca cetățean plătitor de taxe și impozite am nevoie de încredere oarbă în ministrul meu de Interne. Toate măsurile ei trebuie să înceapă cu 'ordon' și 'dispun'. Sunt extrem de supărat pe atitudinea moale a doamnei ministru Carmen Dan. Ar fi trebuit să taie în carne vie în interiorul sistemului. România, țară democratică, membră UE, are nevoie de un ministru civil care să exercite controlul civil asupra generalilor," a mai spus Marius Pieleanu. 

Reamintim că ministrul de Interne Carmen Dan a cerut premierului Mihai Tudose demiterea din funcție a șefului Poliției Române, Bogdan Despescu. Cererea a fost deja trimisă către cabinetul premierului, alături de varianta pentru înlocuire, Cătălin Ioniță. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel