DEMISII în PSD. Liviu Dragnea a făcut ANUNȚUL

Bogdan Bolojan / 16 apr 2018 / 14:17 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Liviu Dragnea a anunțat demisii de ultimă oră în cadrul PSD. 

Printre cei care și-au prezentat demisiile sunt Adrian Dobre care a renunțat la funcția de purtător de cuvânt al PSD și la cea de secretar de stat din cadrul ministerului pentru IMM-uri. Totodată, organizația PSD Argeș a decis retragerea sprijinului politic pentru Cătălin Rădulescu. 

"Domnul Ovidiu Iane și-a prezentat demisia din funcția de președinte al PSD Diaspora, iar domnul Adrian Dobre și-a anunțat demisia din funcția de purtător de cuvânt și din funcția de secretar de stat de la Ministerul Comerțului. De asemenea, președintele organizației PSD Argeș ne-a comunicat decizia de retragere a sprijinului politic pentru domnul deputat Cătălin Rădulescu, iar Comitetul Executiv Național și Biroul Politic au luat act și au validat această propunere," a spus Liviu Dragnea la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD.

Miting de amploare 

Totodată, Liviu Dragnea a confirmat și organizarea unui miting de amploare care va avea loc în București. Mitingul va fi organizat undeva în a doua jumătate a lunii mai, la o dată care va fi stabilită ulterior. Tema mitingului va fi susținerea familiei tradiționale.

[citeste si]


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25