Alătură-te comunității!
DEMISII în PSD. Liviu Dragnea a făcut ANUNȚUL

Bogdan Bolojan / 16 apr 2018 / 14:17 Salveaza PDF Comentarii

Liviu Dragnea a anunțat demisii de ultimă oră în cadrul PSD. 

Printre cei care și-au prezentat demisiile sunt Adrian Dobre care a renunțat la funcția de purtător de cuvânt al PSD și la cea de secretar de stat din cadrul ministerului pentru IMM-uri. Totodată, organizația PSD Argeș a decis retragerea sprijinului politic pentru Cătălin Rădulescu. 

"Domnul Ovidiu Iane și-a prezentat demisia din funcția de președinte al PSD Diaspora, iar domnul Adrian Dobre și-a anunțat demisia din funcția de purtător de cuvânt și din funcția de secretar de stat de la Ministerul Comerțului. De asemenea, președintele organizației PSD Argeș ne-a comunicat decizia de retragere a sprijinului politic pentru domnul deputat Cătălin Rădulescu, iar Comitetul Executiv Național și Biroul Politic au luat act și au validat această propunere," a spus Liviu Dragnea la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD.

Miting de amploare 

Totodată, Liviu Dragnea a confirmat și organizarea unui miting de amploare care va avea loc în București. Mitingul va fi organizat undeva în a doua jumătate a lunii mai, la o dată care va fi stabilită ulterior. Tema mitingului va fi susținerea familiei tradiționale.

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +5    Negative: -4
Flash-mob. Dans popular de Ziua Internațională a Dansului

George Mihail Pârvan / 26 apr, 07:14

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11