DEMISII în PSD. Liviu Dragnea a făcut ANUNȚUL

Liviu Dragnea a anunțat demisii de ultimă oră în cadrul PSD. 

Printre cei care și-au prezentat demisiile sunt Adrian Dobre care a renunțat la funcția de purtător de cuvânt al PSD și la cea de secretar de stat din cadrul ministerului pentru IMM-uri. Totodată, organizația PSD Argeș a decis retragerea sprijinului politic pentru Cătălin Rădulescu. 

"Domnul Ovidiu Iane și-a prezentat demisia din funcția de președinte al PSD Diaspora, iar domnul Adrian Dobre și-a anunțat demisia din funcția de purtător de cuvânt și din funcția de secretar de stat de la Ministerul Comerțului. De asemenea, președintele organizației PSD Argeș ne-a comunicat decizia de retragere a sprijinului politic pentru domnul deputat Cătălin Rădulescu, iar Comitetul Executiv Național și Biroul Politic au luat act și au validat această propunere," a spus Liviu Dragnea la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD.

Miting de amploare 

Totodată, Liviu Dragnea a confirmat și organizarea unui miting de amploare care va avea loc în București. Mitingul va fi organizat undeva în a doua jumătate a lunii mai, la o dată care va fi stabilită ulterior. Tema mitingului va fi susținerea familiei tradiționale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel