Urmărește emisiunea live


Demisii în bloc în PNL. Cinci lideri își depun mandatul

Preşedinţii a cinci filiale PNL din Bucureşti au demisionat ca urmare a rezultatului de la alegerile locale, a anunţat miercuri vicepreşedintele formaţiunii Mihai Voicu. 

'Cinci dintre cei şase preşedinţi de sectoare şi-au depus demisiile. Nici nu se poate altfel. Doamna senator Anca Boagiu, preşedintele PNL sector 2, a solicitat să aibă întâi o consultare cu Biroul Politic al sectorului şi în consecinţă nu şi-a depus demisia', a precizat Voicu.

El a arătat că a fost solicitată şi demisia lui Ilie Bolojan din funcţia de secretar general.

'O parte dintre noi, şi anume patru preşedinţi de sectoare, am solicitat şi demisia dlui secretar general Ilie Bolojan pentru că am considerat că în calitatea sa de şef de campanie la nivel naţional nu a performat, a lipsit cu desăvârşire din această campanie. Nu am primit încă un răspuns şi aşteptăm. Solicitarea noastră rămâne şi în cadrul Biroului Politic Naţional de demisie a dlui Ilie Bolojan din funcţia de secretar general', a afirmat vicepreşedintele PNL.

El a precizat că nu s-a luat în discuţie nicio variantă cu privire la conducerea PNL Bucureşti după demisia lui Cătălin Predoiu.

Întrebat dacă Adriana Săftoiu ar putea fi o variantă pentru conducerea PNL Bucureşti, el a spus: 'Nu suntem noi în măsură să apreciem cine este în măsură sau cine nu este în măsură, cine urmează sau cine nu urmează'.

La sediul PNL a avut loc miercuri o întâlnire cu preşedinţii de organizaţii din Bucureşti şi cu candidaţii la alegerile locale. Liberalii se vor reuni miercuri în Biroul Politic Naţional, reuniunea care va avea loc la Palatul Parlamentului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel