DEMISII din USR PLUS. Ruptură în partid. Membrii PLUS, plecare după alegeri

foto ilustrativ Pixabay
foto ilustrativ Pixabay

Mai mulți membri din fostul PLUS și-au înaintat demisiile după alegerile din partid, în urma fuziunii. 

Mai mulţi membri din fostul PLUS şi-au înaintat demisiile după alegerile din organizaţia judeţeană USR Bistriţa-Năsăud, care au avut loc pe 4 iulie, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, noul lider al acestei filiale, Lorand Toth, care este şi subprefect.

Toth spune că nu a reuşit să ia legătura nici cu fostul lider judeţean al PLUS, deputatul Lorant Sas, care s-a retras din competiţia pentru funcţia de preşedinte al filialei judeţene şi care nu se va afla nici printre delegaţii cu drept de vot de la congresul naţional.

”Au venit undeva la șase-șapte demisii”



"Pe mailul oficial, la care au acces ambele foste organizaţii, din câte ştiu au venit undeva la şase-şapte demisii. Încă nu le-am procesat, pentru că nu ne dorim să pierdem oamenii, ne dorim să îi atragem, dorim să avem o discuţie cu ei, ca să vedem care sunt problemele şi de ce au recurs la acest gest. Nu vă ascund că încă nu am reuşit să luăm legătura cu ei. În legătură cu domnul deputat Sas, am încercat să avem o legătură cu el, să avem unele discuţii. Din păcate, acum este plecat într-o vizită de lucru. Probabil, când se va întoarce, cu siguranţă o să discutăm şi aceste aspecte. Ne dorim unitate, nu ne dorim divizare", a afirmat Lorand Toth, scrie Agerpres. 

”Obiectivul principal este anul 2024”


"În primul rând, ne dorim să coagulăm echipa, atât din fostul USR, cât şi din fostul PLUS. Ne dorim să ajungem şi în realitate să fim un singur partid la nivel judeţean, iar pe termen mediu şi lung ne dorim să ne întărim structurile în judeţ, adică unde avem filiale, să creştem, iar în comunele unde avem doar grupuri de iniţiativă, în jurul acestor grupuri, să înfiinţăm filiale. Practic, obiectivul principal este anul 2024, când ştim cu toţii că va fi o sumedenie de alegeri şi unde ne dorim să depăşim rezultatele pe care le-am avut în trecut", a mai declarat Toth. 

Au loc alegeri în USR PLUS, după fuziunea celor două partide. Deși este o luptă cu mai puține scântei decât în PNL, scopul final este conducerea partidului rezultat în urma fuziunii. Dan Barna și Dacian Cioloș își vor disputa, în mod sigur, șefia partidului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel