Demisie Viorica Dăncilă. Orban: Treaba lor

Ludovic Orban a vorbit despre demisia Vioricăi Dăncilă din fruntea PSD.

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, solicitat să comenteze demisia Vioricăi Dăncilă din funcţia de preşedinte al PSD, că este interesat de "problemele oamenilor" şi cum pot fi rezolvate prin decizii ale Guvernului, citează Agerpres.

"Treaba lor. Pe mine mă interesează problemele oamenilor şi măsura în care aceste probleme pot fi rezolvate prin decizii ale Guvernului", a afirmat Orban, la finalul unui eveniment care a avut loc la ASE.

Dăncilă: Este un moment de demnitate

Viorica Dăncilă a anunţat, marţi, că îşi depune demisia din funcţia de preşedinte al PSD, precizând că acest gest nu vine într-un moment de "slăbiciune", ci într-unul de "demnitate".

"Am înţeles opinia colegilor mei, faptul că se doreşte o resetare a partidului, faptul că trebuie cineva să îşi asume rezultatul alegerilor. Nu este un moment de slăbiciune, este un moment de demnitate şi eu consider că a trebuit să îmi dau demisia din funcţia de preşedinte al PSD. Este un gest pe care l-am făcut pentru partid. Consider că am făcut tot ce mi-a stat în putinţă ca să obţinem un rezultat bun, ca să mobilizăm electoratul, dar acum, în urma discuţiilor, am înţeles că se doreşte o resetare a partidului şi că această resetare presupune o echipă care să preia conducerea partidului, o altă viziune, un alt program", a arătat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel