Demisie Viorica Dăncilă. Carmen Dan: Klaus Iohannis a avut O SUPĂRARE

carmen dan
carmen dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat sâmbătă, la Mamaia, în cadrul unei vizite de lucru, că premierul Viorica Dăncilă nu are niciun motiv să-şi depună demisia, aşa cum i-a solicitat preşedintele Klaus Iohannis, având în vedere că "toată lumea a constatat că domnul preşedinte a avut o supărare". 

"Domnul preşedinte a avut o supărare şi toată lumea a constatat asta. Ce vreau să asigur este că primul-ministru, dar ca şi Guvernul, pentru că până la urmă obiectivul nostru major este să ducem la îndeplinire, cu orice risc, programul de guvernare, întotdeauna a avut deschidere şi şi-a dorit întotdeauna ca între Guvern şi Administraţia Prezidenţială să existe comunicare şi colaborare instituţională. Nu vorbim de oameni, vorbim de instituţii. Nu cred că ar trebui să uităm lucrul acesta", a afirmat Carmen Dan.

Nu trebuie să demisioneze  

Întrebată de jurnalişti dacă premierul Dăncilă ar trebui să-şi înainteze demisia din Guvern în urma solicitării preşedintelui Iohannis, Carmen Dan a răspuns: "Nu, bineînţeles că nu!". 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că Viorica Dăncilă nu face faţă poziţiei de prim-ministru al României şi i-a solicitat acesteia să îşi prezinte demisia, relatează Agerpres.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel