Demisie Viorica Dăncilă. Carmen Dan: Klaus Iohannis a avut O SUPĂRARE

carmen dan
carmen dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat sâmbătă, la Mamaia, în cadrul unei vizite de lucru, că premierul Viorica Dăncilă nu are niciun motiv să-şi depună demisia, aşa cum i-a solicitat preşedintele Klaus Iohannis, având în vedere că "toată lumea a constatat că domnul preşedinte a avut o supărare". 

"Domnul preşedinte a avut o supărare şi toată lumea a constatat asta. Ce vreau să asigur este că primul-ministru, dar ca şi Guvernul, pentru că până la urmă obiectivul nostru major este să ducem la îndeplinire, cu orice risc, programul de guvernare, întotdeauna a avut deschidere şi şi-a dorit întotdeauna ca între Guvern şi Administraţia Prezidenţială să existe comunicare şi colaborare instituţională. Nu vorbim de oameni, vorbim de instituţii. Nu cred că ar trebui să uităm lucrul acesta", a afirmat Carmen Dan.

Nu trebuie să demisioneze  

Întrebată de jurnalişti dacă premierul Dăncilă ar trebui să-şi înainteze demisia din Guvern în urma solicitării preşedintelui Iohannis, Carmen Dan a răspuns: "Nu, bineînţeles că nu!". 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că Viorica Dăncilă nu face faţă poziţiei de prim-ministru al României şi i-a solicitat acesteia să îşi prezinte demisia, relatează Agerpres.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel