DEMISIE VICTOR PONTA. CRIN ANTONESCU: Decizia lui și a PSD

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a vorbit, duminică seară, despre demisia premierului Victor Ponta. 

Crin Antonescu, întrebat la România TV despre demisia lui Victor Ponta din funcția de premier, a spus: "Mi se pare nepotrivit să spun eu dacă să renunțe sau nu. E o decizie a lui și a PSD". 

Despre declarația premierului Victor Ponta că și-ar da demisia dacă președintele Klaus Iohannis ar alege un alt premier din PSD, Crin Antonescu a spus: "Concepția mea e parlamentară, e veche, partidele desemnează candidatul pentru prim-ministru, nu-l alege președintele. Trebuie să avem partide puternice și președintele trebuie să fie într-un dialog". 

Cât despre un guvern de uniune națională PSD-PNL, Crin Antonescu subliniază: "Eu n-am niciun element să spun că e nevoie, guvernele de uniune națională nu sunt ceva curent. Nu văd motive pentru un guvern de uniune națională. Se pot conveni niște lucruri. Pot face obiect de consens câteva elemente legislative. Eu cred că oricine s-ar afla la guvernare sau în opoziție, întotdeauna discuțiile pe teme naționale sunt binevenite. Cred că asta ar trebui să se întâmple în mod normal. Alegerile anticipate sunt prea puțin realizabile în practică". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel