Demisie Ţuţuianu. Tudose: Recunosc că am fost şocat

Marţi, 5 septembrie, Mihai Tudose a spus că i-a cerut demisia lui Adrian Ţuţuianu din funcţia de ministru al Apărării, considerând-o un act de onoare pentru a ieşi din situaţia creată la acest minister de un comunicat de presă.

"Ne-am trezit brusc cu o ştire şi cu o postare pe site-ul Ministerului Apărării, nişte indicaţii de la centru către teritoriu prin care cineva trebuia să facă nişte artificii cu banii, că nu sunt bani de salarii şi trebuie o parte acum şi o parte după.

Recunosc că am fost şocat, eram chiar cu vicepremierul şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor, preşedintele Dragnea la masă. Am plecat împreună toţi trei la masă după votul din Parlament. În timp ce eram la masă, toţi trei am aflat că există această alertă în România, că nu mai sunt bani pentru apărare.

Prima dată l-am sunat pe ministrul de Finanţe care era la fel de şocat şi el. Apoi l-am sunat şi pe ministrul Apărării. Ştiţi, că cineva a greşit într-o comunicare şi înţeleg că de vineri se tot cocea o chestie de genul acesta. Am lăsat baltă masa şi am venit toţi la serviciu. L-am rugat pe domnul ministru să vină să-mi explice, i-am solicitat demisia. I-am spus că demisia ar fi un act de onoare să ieşim din această situaţie", a spus Mihai Tudose la TVR, scrie Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel