Demisie Ţuţuianu. Tudose, despre cum a primit Iohannis vestea

Marţi, Mihai Tudose a afirmat că are "o relaţie normală" cu preşedintele Klaus Iohannis.

"O relaţie normală, între un prim-ministru şi un preşedinte ai aceleiaşi ţări. Vorbim, ne consultăm pe politică externă, pe politică de apărare. Este preşedintele României", a spus, la TVR, Tudose.

Chestionat cum a primit preşedintele Iohannis vestea că Adrian Ţuţuianu a demisionat din funcţia de ministru al Apărării, premierul Tudose a precizat: "A spus că este decizia mea şi, dacă îi trimit înlocuitor, este în regulă. I-am spus numele, a spus: 'Este în regulă, aştept hârtiile.

Pe de altă parte, şeful Guvernului a susţinut că are o relaţie de prietenie cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, cu care se afla la masă atunci când presa a anunţat faptul că ar fi probleme privind plata salariilor în sistemul militar. 'Eram cu el la masă, iertaţi-mă, nu te duci la masă cu unul care... Ne-am dus să ne punem ciorbele în cap? Nu. Ne-am dus pur şi simplu ca doi prieteni, doi colegi, la masă', a declarat Tudose.

Întrebat dacă l-a invitat Dragnea la pescuit până în prezent, Tudose a spus că nu mai pescuieşte 'nici măcar de dragul unei poze'. 'Eu sunt de la Brăila, am pescuit în viaţă până la vreo 18 ani - 19 ani, aşa încât îmi ajunge, nu mai, mi s-a luat', a mai afirmat Tudose, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel