Urmărește emisiunea live


Demisie răsunătoare din PNL. ”Vor fi foarte mulți colegi care vor veni în... ”

Senatorul Andrei Volosevici care, marţi seară, a anunţat că demisionează din PNL, s-a înscris în ALDE Prahova şi va candida din partea acestui partid la Camera Deputaţilor.

”Baza deciziei mele de a veni în această echipă este aceea că am văzut o deschidere (...) faţă de modul în care se administrează oraşul. Nu cred că, în momentul ăsta, la nivelul Ploieştiului putem să discutăm de lipsa iniţierii unor proiecte sau de opunerea ALDE la iniţierea unor proiecte. Problema nu este în Consiliul Local, problema este la nivelul Executivului primăriei şi decizia trebuie să aparţină celui care a fost îndrituit prin voturile ploieştenilor să conducă oraşul”, a declarat Volosevici, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul ALDE, potrivit Agerpres. 

Acesta a arătat că a primit o invitaţie din partea ALDE pentru a se alătura partidului, dar şi că mai mulţi colegi din PNL, inclusiv consilieri locali, îl vor urma.

”Întotdeauna am fost înconjurat de o echipă. Sigur, vor fi foarte mulţi colegi care vor veni (în ALDE- n.r.). (...) Evident că sunt şi nişte consilierI locali şi îi respect pentru decizia asta. Ei decid să rămână în echipa mea chiar dacă, evident, la un moment dat, îşi vor pierde mandatul”, a mai spus Volosevici.

Acesta va candida la alegerile din decembrie pentru a obţine un nou mandat de parlamentar, însă de data aceasta va candida la Camera Deputaţilor.

”Deja ALDE a luat o hotărâre şi propunerea va pleca către Biroul Politic Central şi Comisia de fuziune ca domnul senator Volosevici să fie poziţia numărul 2 la Camera Deputaţilor”, a declarat copreşedintele ALDE Prahova Graţiela Gavrilescu. 

”PNL a decis că nu mai are nevoie de mine”

Senatorul liberal Andrei Volosevici a anunţat, marţi seară, că demisionează din PNL, subliniind că nu a intenţionat vreodată să prejudicieze formaţiunea politică, chiar dacă de multe ori a avut o altă opinie despre modul în care trebuie asumate funcţiile publice în administraţia locală.

”Partidul Naţional Liberal a decis că nu mai are nevoie de mine, de ideile pe care le am, şi de echipa mea care, în vara acestui an, a ajutat la câştigarea alegerilor în Ploieşti. Având în vedere aceste aspecte, am decis ca mâine să îmi dau demisia din PNL, partid pe care nu am intenţionat vreodată să îl prejudiciez chiar dacă de multe ori am avut o altă opinie despre modul în care trebuie asumate funcţiile publice în administraţia locală. În aceste condiţii, atâta timp cât sunt oameni care cred în mine şi care mi-au apreciat activitatea, cred ca le sunt dator să continui”, a scris Volosevici pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel