DEMISIE Petrache. Turcan: Adevărul va ieși la suprafață

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, a declarat, la ieșirea de la DNA, că procurorii îl acuză că l-ar fi șantajat pe fostul primar al comunei Jilava, Adrian Mladin. Liberalul a anunțat că își dă demisia din toate funcțiile deținute în PNL.

Raluca Turcan, președinta PNL, a spus că are încredere în justiție și speră că adevărul va ieși la lumină.

[citeste si]

"Avem încredere în justiție, avem încredere că adevărul va ieși la suprafață. Este un gest corect și demn făcut de domnul secretar general Marian Petrache.

Am respectat și respectăm în continuare independența justiției și principiile statului de drept, ca fiind singura formulă democratică în care poate fi garantată prezumția de nevinovăție.

Clarificarea suspiciunilor care planează asupra unei persoane, cu respectarea principiului egalității în fața legii, revine organelor judiciare și instanțelor.

Spre deosebire de PSD, noi am respectat întotdeauna solicitările organelor judiciare. Avem această conduită pentru că dorim să facem o departajare cât se poate de clară între justiție și acțiunea politică, cu scopul de a respecta criteriile de integritate asumate", a spus Raluca Turcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel