Demisie la vârful PSD

Preşedintele Consiliului Judeţean  Dâmboviţa, Alexandru Oprea, şi-a anunţat, sâmbătă, demisia din funcţia de secretar general al organizaţiei judeţene a PSD, fără ca acesta să precizeze motivul deciziei.

Decizia îmi aparţine, asta este! Din funcţia politică mi-am dat demisia, rămân membru al PSD, partid în care cred, a declarat, sâmbătă, pentru Agerpres, Alexandru Oprea.

Întrebat dacă în urma deciziei este posibil să piardă susţinerea politică şi funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa, Oprea a subliniat că, din punct de vedere politic, nu a încălcat 'linia partidului'.

Nu ştiu, eu cred că din punct de vedere politic nu am încălcat nici linia partidului, am încercat să îmi fac datoria cu bună credinţă şi conform jurământului pe care l-am depus la învestire, a spus Oprea.

Din câte se pare, decizia președintelul CJ Dâmbovița vine în urma unor discuții cu senatorul Adrian Țuțuianu pe tema repartizării bugetului pe 2017 care ar fi nemulțumit mai mulți primari.

Alexandru Oprea a venit la conducerea CJ Dâmboviţa,  după ce Adrian Ţuţuianu,  a fost ales senator în urma scrutinului parlamentar de anul trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel