Demisie în PSD. Marcel Ciolacu a făcut anunţul

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a anunțat, la începutul ședinței de plen de miercuri, că Neculai Iftimie, deputat de Neamț, și-a dat demisia din grupul parlamentar PSD și că va activa ca independent.

Foștii deputați PSD Cristina Burciu, Elena Hărătău și Mihăiță Găină, care au susținut Guvernul Orban, au ales să demisioneze din grupul social-democraților și să se alăture celui al PNL.

Cristina Burciu și-a anunțat, pe 11 decembrie, afilierea la grupul parlamentar al PNL, după ce la sfârșitul lunii octombrie, anunțase că va vota învestirea Guvernului Orban, pe motiv că România trebuie să intre într-o zonă de stabilitate.

Elena Hărătău, care a votat învestirea Guvernului Orban, a anunțat, anterior, conducerea Camerei Deputațillor, că a demisionat din grupul PSD și că va activa în grupul parlamentar al PNL.

Mihaiță Găină, care a votat moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă, a trecut în grupul parlamentar PNL. Găină și-a dat demisia din PSD pe 1 octombrie, informează Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel