Demisie în lacrimi pe holurile Primăriei, după reținerea Liei Olguța Vasilescu

PSD caută înlocuitor pentru Lia Olguța Vasilescu la Craiova. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat că vor decide dacă o mai susțin sau nu la alegerile locale 2016 după ce vor fi depășite momentele dificile. Lia Olguța Vasilescu a fost reținut miercuri de DNA, iar joi instanța a decis să fie plasată în arest la domiciliu.

Unul dintre consilierii locali UNPR și-a dat demisia la scurt timp după ce primarul Craiovei a fost reţinut. El nu a reuşit să-şi stăpânească emoţiile şi a izbucnit în lacrimi pe holurile Primăriei Craiova. "Este o devizie grea. E o decizie personală. Sunt tată de copii şi nu contest. Vă spun că nu este cineva perfect, dar vă spun din suflet trăim vremuri în care oricare dintre noi putem ajunge în situaţia doamnei primar. Este inadmisibil, este inadmisibil pentru fapte care s-au petrecut acum trei ani şi se ştia. Este inacceptabil ce se întâmplă cu primarul, nu contează în ce partid este. Astăzi am simţit că nu mai pot, este imposibil de gândit, de facut o strategie fără să te gândeşti că a doua zi poţi să fii reţinut sau Doamne Fereşte mai rău", a afirmat Cilibiu Mihail, consiler UNPR, potrivit Realitatea

Liviu Dragnea a afirmat că şi el şi colegii săi au fost afectaţi de imaginea Olguţei Vasilescu în cătuşe: "Au fost imagini cu un puternic impact emoţional. În ceea ce priveşte intrebarea ce vom face la Craiova nu am fost de acord să discutam astăzi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel