Demisie Doina Pană. Tomac: Doamnele nu se simt confortabil în relația cu Mihai Tudose

 Liderul deputaţilor din Partidul Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a apreciat miercuri, după ce a fost anunţată demisia ministrului Apelor şi Pădurilor, Doina Pană, că doamnele nu se simt atât de confortabil în relaţia cu premierul Mihai Tudose. 

"Constatăm că un alt membru al Cabinetului Tudose părăseşte Palatul Victoria. Se pare că doamnele nu se simt atât de confortabil în relaţia cu premierul Tudose, pentru că este un alt ministru care pleacă şi este vorba tot despre o doamnă, după cele două care au plecat în urmă cu puţin timp (Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb - n.r.). (...) Cel mai probabil, în viitoarea perioadă, premierul le va mai cere demisia şi altor miniştri ineficienţi. Şi aici mă refer la ministrul Sănătăţii şi cel al Educaţiei, două domenii extrem de importante, unde miniştrii şi-au atins limita incompetenţei din toate punctele de vedere şi ar trebui să plece", a declarat deputatul pentru AGERPRES. 

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Doina Pană, a demisionat din funcţie, invocând motive de sănătate. 

"Vă aducem la cunoştinţă faptul că astăzi, 3 ianuarie 2018, doamna Adriana Doina Pană i-a înaintat prim-ministrului României, domnul Mihai Tudose, demisia din funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor, pe motiv de sănătate", a anunţat Ministerul Apelor şi Pădurilor. 

Doina Pană a preluat mandatul la Ministerul Apelor şi Pădurilor la 29 iunie 2017. Pană a mai deţinut portofoliul în Cabinetul Ponta III. În data de 5 martie 2014, Pană a devenit ministru delegat pentru Apă, Păduri şi Piscicultură în Cabinetul Ponta III, mandatul său încheindu-se în decembrie 2014, în urma remanierii Guvernului, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel