Demisie din PNL. Acuzații grave: O gaşcă de tip mafiot conduce astăzi partidul

Sursa foto: newsbv.ro
Sursa foto: newsbv.ro

Liberala Mariana Câju, fost preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Braşov, a anunţat, luni, printr-o scrisoare deschisă, că îşi dă demisia din PNL afirmând că „o gaşcă de tip mafiot conduce astăzi partidul".

În scrisoarea deschisă adresată colegilor din PNL, Mariana Câju aduce acuzaţii grave unora dintre colegii săi, spunând că pentru ajunge în partid „nu trebuie să fii competent, nu trebuia să îndeplineşti criteriile de integritate, trebuia doar să aparţii acestei grupări cu apucături mafiote de proastă calitate sau chiar staliniste, deviza lor fiind «cine nu este cu noi este împotriva noastră»", potrivit romaniatv.net.

”Am fost eliminată din administrația locală brașoveană de conducerea vechiului PNL pentru că o gașcă de tip mafiot conduce astăzi partidul. În Partidul Național Liberal nu mai este o virtute să fii onest, cinstit, să lupți împotriva corupției, să fii competent. Virtute în PNL, astăzi, este să aparții acestei „cosca" de tip Cosa Nostra și să practici „omerta". Spun asta pentru că i-am urmărit zilele acestea cum așteptau plini de încredere aprobarea OUG 13, pentru că, dragii mei, dacă o parte din colegii noștri se erijează în protestatari, ei nu au nicio legătura cu cei care manifestă împotriva corupției. Eșecul PNL Brasov este elocvent. Revolta oamenilor este îndreptată împotriva întregii clase politice”, precizează Mariana Câju, membru al PNL din 1990.

Ea mai spune că a fost chiar ameninţată şi şantajată de colegii ei de partid.

”Să dispară"- aceasta este dorința lor pe care eu astăzi le-o îndeplinesc. Am ales să plec, dar nu voi accepta să fac compromisuri cu acești indivizi”, mai spune Câju care are și o veste proastă pentru brașoveni. 

„Din păcate pentru braşoveni, nu se va întâmplă nimic în următorii patru ani la Consiliul Judeţean Braşov şi nu din vina PSD-ului, cum i-a învăţat înaintaşul lor să se victimizeze, ci pentru că nu le pasă de braşoveni şi pentru că preferă să nu realizeze un obiectiv decât să se asocieze pentru a găsi finanţare, cum este cazul aeroportului", a mai spus Mariana Câju.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel