Demisie Dăncilă. Chirieac: Răspuns foarte bun oferit de premier

Bogdan Chirieac spune că premierul Viorica Dăncilă răspunde foarte bine cererii de demisie adresată de președintele Iohannis, efectuând vizite importante în afara țării. 

Analistul spune că premierul Viorica Dăncilă se află într-o campanie de credibilizare externă, iar ultimele doua vizite pe care le-a efectuat au fost foarte inspirate, cea din Israel fiind memorabilă, după cum subliniază Bogdan Chirieac. 

"Singura modalitate de răspuns la cererea de demisie formulată de președintele Iohannis este ca doamna Dăncilă să meargă în vizite externe. Care ar putea fi răspunsul, să sară la președinte? Nu este stilul ei și nu este bine. Ce a făcut doamna Dăncilă, foarte bine sfătuită? A făcut vizite externe: vizita în Israel, care a fost foarte bună, memorabilă și vizita la Sanctitatea Sa, papa Francisc. Atunci când discuți despre mutarea Ambasadei și recunoașterea Ierusalimului drept capitală a statului Israel, este un lucru memorabil. De asemenea, Sanctitatea Sa, care este și șef de biserică și șef de stat, se adresează unui miliard de oameni din toată lumea, de pe toate continentele. Doamna Dăncilă, ajutată de domnul Dragnea și de PSD este într-o campanie de credibilizare internațională. Este foarte important acest lucru. Dacă dânsa devine credibilă internațional, devine un adversar puternic în plan extern pentru domnul Iohannis, care deocamdată este interlocutorul principal pe România," a spus Bogdan Chirieac la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel