EXCLUSIV  DEMISIE Clotilde Armand. O măsură PSD a provocat scandal în USR

Manuela Mureșan, colegă a lui Clotilde Armand la Consiliul Sectorului 1, a cerut demisia acesteia, în cadrul unei ședințe care a avut loc în urmă cu două săptămâni.

Manuela Mureșn a avut mai multe reproșuri de făcut la adresa lui Clotilde Armand despre care a spus că lipsește de la ședințele de consiliu, iar atunci când vine este total nepregătită sau nu este atentă la subiectele discutate.

Invitată la interviurile DC News Live, Clotilde Armand a povestit exact cum s-au întâmplat lucrurile.

"A trimis un mesaj intern care a fost reluat de presă. Nici nu știu cum a ajuns în presă. Ce s-a întâmplat? A fost o ședință care a fost convocată cu mai puțin de 24 de ore înainte. În acea ședință s-au discutat probleme legate de protecția animalelor. Această consilieră a noastră este extrem de orientată spre binele animalelor. Este un subiect extrem de sensibil pentru mulți cetățeni și mi se pare foarte bine că avem printre noi un consilier care este dedicat acestui subiect.

Ea s-a supărat pentru că nu am putut să fiu prezentă la această ședință unde era riscul ca o hotărâre a PSD să aibă un anumit impact asupra animalelor. Fiind un subiect extrem de emoțional pentru ea, s-a supărat și a trimis acest mail. Nu s-a întâmplat nimic mai mult. De fapt, animalele nici nu au fost amenințate prin această hotărâre pentru că sunt și iubitori de animale printre PSD-iști. Nu a fost consens nici în PSD în ceea ce privește această hotărâre pentru a diminua numărul de câini. Îmi este foarte greu să îmi organizez ziua de muncă când primesc o convocare cu câteva ore înainte. Eu am o agendă destul de complicată și mi-a fost dificil", a spus Clotilde Armand la DC News Live.

Răspunsul integral după minutul 4:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel