DEMISIE Carmen Dan. Tudose: Chirieac a auzit!

Miercuri seară, premierul Mihai Tudose s-a aflat față în față, la Antena 3, cu jurnalistul Mihai Gâdea. A vorbit despre scandalul momentului, după ce o țară întreagă a fost revoltată de decizia sa de a-l menține în funcție pe șeful Poliției Române, chestorul Bogdan Despescu.

"Pe canalele media se vehiculau diferite informații. (...) A auzit discuția domnul Bogdan Chirieac. Discuția a fost următoarea, reproduc aproape exact: Bună ziua, sunt premierul. Domnule comisar, doriți această funcție? Răspunsul a fost exact așa: Domnule prim-ministru, permiteți să raportez. În cursul dimineții, m-am prezentat la doamna ministru cu un raport prin care refuz această funcție. De atunci, stau în antecameră, mi-a spus să aștept. Am insistat cu întrebarea. Nu doresc această funcție. Repet: domnul Bogdan Chirieac a auzit această discuție", a spus premierul României.

VEZI ȘI De ce Cătălin Ioniță a refuzat să îi ia locul lui Bogdan Despescu la Poliție

Demisia ministrul Carmen Dan

Referindu-se la Carmen Dan, a spus: "Îi accept, dacă își dă demisia. Cred că domnia sa, dacă va fi lăsată, își va da demisia". Şeful Executivului a precizat că ministrul Carmen Dan "l-a minţit" şi nu mai are cum să lucreze cu ea.

Pedeapsa cu moartea

De asemenea, tot miercuri seară, a spus că "pedeapsa cu moartea este puțin pentru anumite infracțiuni. Mă va costa mult ceea ce spun acum, dar îmi asum". 

VEZI ȘI PEDEAPSA CU MOARTEA. Mihai Tudose: MĂ VA COSTA MULT chestia asta! 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel