DEMISIE CARMEN DAN. Firea - PNL, replică vehementă: Cum vii tu acum?

Gabriela Firea
Gabriela Firea

DEMISIE CARMEN DAN. Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a reacționat vineri la cererea de demisie din partea PNL adresată Ministrului de Interne Carmen Dan. 

DEMISIE CARMEN DAN. PNL speculează orice emoție publică 

Primarul General al Capitalei consideră că astfel de reacții mizează pe specularea unor emoții publice, dar în final pun PNL într-o situație ridicolă: ”Am văzut, mai nou, că PNL speculează orice emoție publică pentru a cere demisia cuiva din Guvern. Ultima grozăvie a fost cererea de demisie din partea unui sinecurist de profesie din PNL adresată doamnei Ministru de Interne Carmen Dan, pe fondul cazurilor din Sinești. Nu mă mai miră ipocrizia unor astfel de reacții de la PNL, dar mă surprinde de fiecare dată talentul unora din acest partid de a se pune în situații ridicole. Îmi amintesc că cel care cere acum demisia doamnei Carmen Dan făcea grevă de trei ore și două mese pentru aprobarea unui monument, la care deja se aprobase finanțare. La fel acum, cere demisia doamnei ministru, care a deja reacționat foarte prompt nu doar în acel caz, ci în toate situațiile semnalate de presă sau de societate” a declarat Gabriela Firea. 

”Cum să vii acum, tu PNL?” 

Referitor la acuzația că ar fi crescut infracționalitatea stradală, social-democrata a amintit de perioada în care PDL a tăiat salariile polițiștilor, fapt care a avut drept consecință escaladarea furturilor și actelor de tâlhărie, în special în mediul rural. ”Când vorbește despre infracționalitatea stradală, PNL, alias PDL, intră într-o zonă care nu îi avantajează deloc. Le aduc aminte de perioada care a urmat după tăierea salariilor și fondurilor din Poliție, când s-au desființat mii de posturi, și nu mai erau bani de combustibil pentru patrulare, mai ales în zona rurală, unde, atunci, au crescut exponențial furturile și tâlhăriile. Deci, cum să vii acum, tu PNL, să deplângi această situație, tocmai la acest Guvern PSD care a majorat substanțial salariile polițiștilor?”, a mai subliniat Gabriela Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel