EXCLUSIV  Delta Dunării trebuie ajutată. Horia Teodorescu, CJ Tulcea: Are nevoie de sprijin, de investiții și de multă minte

Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres

Președintele CJ Tulcea,  Horia Teodorescu,  a fost prezent în cadrul Interviurilor DC News având ca subiect de discuție Delta Dunării.

Delta Dunării are nevoie de protecție, de sprijin și de multe investiții, dar mai presus de toate are nevoie de respect. Despre acest lucru a vorbit Horia Teodorescu, președintele CJ Tulcea, în cadrul Interviurilor organizate de DC News.

”Delta trebuie ajutată și pentru ca să fie ajutată are nevoie de sprijin, de investiții și de multă minte în aplicarea proiectelor care trebuiesc derulate în Delta Dunării și din punctul meu de vedere trebuie să se găsească formula de disciplină umană, disciplină în ceea ce înseamnă tot ceea ce se construiește, disciplina care trebuie să fie sugerată omului care intră în Delta Dunării. Investițiile sunt în mai multe direcții. Noi știm din vremurile trecute că popularea în medii sălbatice se făcea cu amenajarea de medii piscicole iar acest lucru nu se mai întâmplă. De asemeni este necesară revitalizarea finanțării acestor medii piscicole care asigură o parte din pește pe masa românilor”, a declarat Horia Teodorescu, președintele CJ Tulcea.

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel