Delia, replică pentru cei care au atacat-o că a cântat o piesă a trupei Goodbye to Gravity

Delia, prezentă, miercuri noapte, la concertul caritabil organizat de un club din București în memoria victimelor din Colectiv a interpretat piesa trupei Goodbye to Gravity, "The day we give in is the day we die", însă gestul său nu a fost pe placul tuturor.

Au existat și voci care i-au reproșat că se folosește de tragedia din club Colectiv, în care 32 de persoane au decedat și peste 140 au fost rănite, pentru a-și face reclamă.

Revoltată, Delia a ripostat. "Decid să îți răspund din furie. O furie provenită din neinformarea oamenilor care aruncă cu pietre fără să știe. Eu, ființă lacomă și perfidă? Mi-am anulat toate concertele, mi-am ajutat atât financiar, cât și moral prietenii și oamenii care au avut atâta nevoie, zilele astea, am donat și către fundații. Cunosc, am cunoscut oameni care au fost acolo. Am fost ieri la marș, probabil o să ies și azi.

Nu consider că am nevoie de metode alternative de promovare în momentul de față. Am decis să fac asta în memoria sufletelor care nu mai sunt, a celor care se luptă acum pentru viață, a celor care suferă. E doar un omagiu adus celor întâmplate. Și am făcut asta în modul pe care-l stăpânesc cel mai bine", a scris artista pe Facebiik, potrivit realitatea.net.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel