Del Bosque: România nu ne-a lăsat să ne facem jocul

Vicente del Bosque, selecționerul Spaniei, a declarat, duminică seară, că naţionala României este foarte bună şi nu a permis spaniolilor să-şi facă jocul la meciul amical, scor 0-0.

"România a făcut un meci foarte bun. Nu ne-a lăsat să ne facem jocul. Este o echipă foarte bună. Nu sunt mulţumit de remizele cu Italia şi România. Ne-a lipsit profunzimea", a declarat Del Bosque, conform As.

În conferinţa de presă de după meci, Del Bosque s-a declarat nemulţumit de jocul mijlocaşilor şi atacanţilor săi, de la care s-ar fi aşteptat la un presing mai productiv.

"Mi-a plăcut atmosfera şi jucătorii şi-au încurajat echipa. Atacanţii şi benzile noastre nu au oferit mingi folositoare, dar Morata şi Aduriz au intrat bine în joc. Portarii au jucat foarte bine în ambele meciuri şi Sergio Rico nu a jucat pentru că s-au terminat schimbările, dar va avea şi el şansa lui", a spus Del Bosque.

Del Bosque a mai spus că, în opinia sa, România va reuşi să treacă de faza grupelor dacă va juca la fel şi în meciurile de la Euro 2016, cu Franţa, Albania şi Elveţia,

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel