Declarație INCREDIBILĂ a Elenei Udrea

Elena Udrea a făcut o declarație incredibilă pe contul ei de Facebook.

Fostul ministru al Tursimului a scris pe contul său de Facebook că USL a reușit să convingă mai puțin de 40% dintre români că Traian Băsescu trebuie demis, în condițiile în care rezultatele exit-poll arată că peste 80% dintre cei prezenți la vot au pus ștampila pe ”DA”, iar prezența era de peste 40%, la ora 21:00.

”Românii nu au validat lovitura de stat a lui Ponta, Antonescu şi Voiculescu. USL a reuşit să convingă mai puţin de 40% dintre români că Preşedintele trebuie demis.”, a scris Udrea

Efectul boicotului: CCR va valida referendumul indiferent de cvorum

Elena Udrea a dispărut de pe scena politică în campania pentru referendum. În afară de câteva postări pe Facebook care au constat în link-uri către articole din ziarele apropiate puterii, fostul ministru al Turismului a fost scump la vedere.

Cu o zi înainte de vot, Elena Udrea a spus că se alătură boicotului PDL și îndeamnă românii să nu se preinte la vot.

”Mă alătur şi eu îndemnului Preşedintelui ca românii să nu se prezinte la vot la referendumul de duminică şi să nu legitimeze astfel lovitura de stat a USL.

Redau mesajul Preşedintelui Traian Băsescu mai jos:

“În calitate de preşedinte ales, le cer românilor să nu fie părtaşi la o gravă ilegalitate care a dus la decapitarea conducerii statului, să înţeleagă că astăzi au văzut decapitarea statului român, mâine aceeaşi furie, acelaşi dispreţ pentru Constituţie se poate prăvăli, sub conducerea lui Ponta şi Antonescu, asupra lor. Îi rog pe români să nu participe la acest referendum în spatele căruia nişte politicieni iresponsabili încearcă să ascundă lovitura de stat”., a scris Udrea pe Facebook, cu o zi înainte de vot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel