Antonescu merge la risc: "Mai bine spunem STOP acum"

agerpres_6294257
agerpres_6294257

Crin Antonescu este decis. Ori PSD-PC-UNPR iau în serios cerințele sale, ori PNL alege ruperea USL. Declarația liderului liberal a fost făcută, duminică, la Deva. 

"Aş fi cel mai bucuros dacă mâine (luni - n.r.), cu un gest elementar de respect faţă de noi, ca parteneri, propunerile noastre sunt trecute prin Parlament, avem Guvern şi mergem mai departe. Sigur că, dacă nu se întâmplă asta, se poate să luăm decizia să nu mai continuăm, se poate să luăm decizia ca, decât să facem acest bilanţ peste patru ani în faţa cetăţenilor României, în faţa celor care au votat USL, mai bine spunem «Stop» acum şi lucrurile pentru care am făcut USL, lucrurile pentru care am intrat la guvernare, pe care le-am promis cetăţenilor încercăm să le facem, fie şi din afara USL, fie şi din afara guvernării", a afirmat preşedintele PNL, scrie Mediafax.

Referitor la riscurile unei asemenea decizii, ruperea USL, Antonescu a spus: "Comportă toate riscurile, de la posibile ruperi, de la posibile dezertări până la un rezultat foarte prost în campania pentru europarlamentare, pierderea alegerilor prezidenţiale, căderea partidului, vremuri grele de opoziţie pentru că noi mai bine decât oricare alt partid din România, pentru că am stat cel mai mult în opoziţie, le cunoaştem".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel