EXCLUSIV  Declarație de avere. Fază TARE cu Ludovic Orban: MARELE MISTER ținut ascuns

Orban
Orban

Cristian Băcanu de la PNL a propus depunerea unei declarații de avere de fiecare cetățean.

Primul care ar trebui să facă acest lucru este chiar liderul partidului său - premierul Ludovic Orban. De ce? Pentru că de doi ani, președintele liberalilor nu și-a mai completat declarația de avere. Singura care există este din 2017. Potrivit ultimei declarații de avere, liderul PNL  deține o casă de 200 de metri pătrați în comuna Dobroești, împreună cu soția sa, Mihaela Orban și un autoturism marca VW Passat, fabricat în anul 2007. Declarația de avere completă o găsiți la finalul articolului.

În orice caz, fiind premier, își va reactualiza declarația de avere. În mod normal, o va face publică la începutul anului 2020.

Cristian Băcanu, secretar de stat în Ministerul Justiției, a discutat, recent, la o dezbatere, despre „o declarație de avere pe care fiecare cetățean să o înregistreze, pentru că până la urmă trebuie să avem o evidență, ca să putem controla veniturile".

VEZI ȘI: Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, gest neașteptat. Vasilcoiu: Îl puteți demite, nu trebuie să încercați să îl și omorâți

Surse DC News de la vârful PNL au dat asigurări că este o inițiativă personală a lui Băcanu. Mai mult de atât, Guvernul Orban nu va pune în aplicare o astfel de măsură.

GĂSIȚI AICI CEA MAI RECENTĂ DECLARAȚIE DE AVERE DEPUSĂ DE LUDOVIC ORBAN. Datează din 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel